Viser alle 8 resultater

Sukkerfri sirup – nyd cocktails og din kaffe uden sukker!

Se udvalget af sukkerfrie sirupper herunder. Mangler du en specifik smagsvariant? Se hele udvalget (også med sukker) af sirup til drinks og kaffe.


Monin sukkerfri kaffesirup

Monin laver tre forskellige smagsvarianter sukkerfrie kaffesirupper. Alle tre varianter kommer i en glasflaske på 70 cl. Til Monin kan du få en doseringspumpe der enten pumper 1 cl. eller 0,5 cl.

Alle smagsvarianter kan du bruge til: Kaffe, smoothies, milkshake, som topping på grød og yoghurt. Du kan også anvende dem i brød og kager.


Monin sukkerfri vanilje kaffesirup

Denne sukkerfrie kaffesirup fra Monin med vanilje smag er lavet med sucralose, som er et sødestof uden kalorieindhold. Sucralose stammer direkte fra sukker: det giver en sød fornemmelse uden den sædvanlige metalliske eftersmag, som du oplever med andre sødestoffer.
Monin sukkerfri vanilje sirup er blevet testet og godkendt siden 1991. Og du kan være ganske rolig Det er bevist, at det er helt sikkert for alle (børn, gravide, diabetikere). Forkæl dig selv med den søde smagfulde fornemmelse af vanilje, skyldfri!

Smagsnoter: Forbedret smag af vaniljestang forbundet med eksotiske smag. Langvarig sød fornemmelse.

Monin sukkerfri hasselnød kaffesirup

Denne sukkerfrie kaffesirup fra Monin med hasselnød smag er lavet med sucralose, som er et sødestof uden kalorieindhold. Sucralose stammer direkte fra sukker: det giver en sød fornemmelse uden den sædvanlige metalliske eftersmag, som du oplever med andre sødestoffer.
Monin sukkerfri hasselnød sirup er blevet testet og godkendt siden 1991. Og du kan være ganske rolig Det er bevist, at det er helt sikkert for alle (børn, gravide, diabetikere). Forkæl dig selv med den søde smagfulde fornemmelse af hasselnød, skyldfri!

Smagsnoter: Frisk hasselnødsmag med et subtilt strejf af mandel og vanilje. Langvarig sød fornemmelse.

Monin sukkerfri karamel kaffesirup

Denne sukkerfrie kaffesirup fra Monin med karamel smag er lavet med sucralose, som er et sødestof uden kalorieindhold. Sucralose stammer direkte fra sukker: det giver en sød fornemmelse uden den sædvanlige metalliske eftersmag, som du oplever med andre sødestoffer.
Monin sukkerfri karamel sirup er blevet testet og godkendt siden 1991. Og du kan være ganske rolig Det er bevist, at det er helt sikkert for alle (børn, gravide, diabetikere). Forkæl dig selv med den søde smagfulde fornemmelse af karamel, skyldfri!

Smagsnoter: Kraftig, dyb lugt og meget specifik brændt karamelsmag. Langvarig sød fornemmelse

Se også den sukkerfrie opskriftsguide med cocktail- og drinksopskrifter som er med sukkerfri sirup