Viser alle 2 resultater

Mr. & Mrs. T bloody mary mix

Mr. & Mrs. T. er et meget anerkendt bloody mary mix. June og Herb Taylor, står bag denne ikoniske tomatjuice, de ønskede at gøre det nemt for alle at lave en god bloody mary, da denne cocktail er meget kompleks at blande, da den indeholder mange ingredienser, krydderier og urter. De havde lyst til at gøre det nemt for den almindelige livsnyder, skab en juice, hvor du kun skal tilsætte vodka. Mr. & Mrs. T, står i dag bag en kæmpe forretning, med en masse gode for produceret drinks og cocktails, hvor du som forbruger, kun skal tilsætte alkohol, hvis du ønsker dette. Vi fører blandt andet også Mr. & Mrs. T. Margarita mix.

Se hele udvalget af mixere og sirup som bruges i drinks


Hvad er et bloody mary mix?

Et bloody mary mix er i bund og grund en juice af tomat, og i dag er to ovennævnte mærker, Big Tom og Mr. & Mrs. T. som har taget føringen i verden, med at lave en tomatjuice der er godt krydret og som smager rigtig godt.
Det gode ved disse brands er at de kommer i dåser, og én dåse passer præcis til en drinks, smart! På den måde oplever du ikke noget spild, når du først har taget hul på en dåse.

Anbefalet spiritus til bloody mary mix: Vodka 

Bloody mary mix:

Der findes to meget berømte bloody mary mix, på det danske marked, det ene er det anerkendte mærke Big Tom, og det andet er det berømte Mr. & Mrs. T. Hvilken der er den bedste er op til dig, for de deler virkelig vandene.

Hvorfor selleri i en bloody mary?

Tro det eller lad vær, men det er en tilfældighed, at bloody mary i dag bliver serveret med en selleristang. På en bar i 1960 fik en kunde serveret en bloody mary, kunden ønskede sig en rørepind, men bartenderen havde ingen ved hånden, og som et alternativ blev der anvendt en selleristang. Og vupti, nu var en ikonisk drinks, også pyntet på en helt særlig måde.

Hvordan serveres en bloody mary?

En bloody mary bliver serveret i et highball glas. 

Et highball, longdrink glas er et højt og slankt glas, og kan både komme med og uden former, et highball glas kan både i glas og krystalglas, det kommer an på producenten. Highball glas egner sig særdeles godt til drinks med isterninger og sugerør, men også som hverdags glas til vand, saft og juice. Et highball glas kan også nemt anvendes ølglas. 

Bloody mary mix: 

Bloody mary er en drinks, som blev opfundet helt tilbage i 1920érne på en bar i New York af bartenderen Fernand Petiot.
Man ved ikke hvorfor denne drink fik navnet Bloody Mary, men nogle tunger mener at den er opkaldt efter den første dronning af England, Hendes majestæt Dronning Maria. 
Dronning Maria, blev kaldt den Maria den blodige, hun henrettede næsten 300 protestanter, som ikke helt delte samme tro og overbevisning som hende. Og så var det sat punktum i den sag.

Hvis du ikke synes den er stærk nok, kan du prøve at komme lidt tabasco i.