Viser alle 11 resultater

Stort udvalg af drinkspinde i metal, træ eller bambus

En drinks pind kan du bruge til at omrører din drink, eller pynte din cocktail med garnisher. Vi elsker flot drinks pynt, og du kan finde drinkspinde i både, krom, kobber og guld her. God fornøjelse!
Tilbud
Original price was: 119,00 kr..Current price is: 30,00 kr..
Ikke på lager

Hvad er en drinks pind?

En drinkspind er utrolig dekorativt i drinks og cocktail, flest kender nok en drinkspind i den klassiske drink dry martini, hvor en oliven er sat fast. En drinkspind pynter ikke en dry martini, men også gør det nemt at tage din oliven op ad glasset uden at skulle have dine fingre ned i din drink. Udover at fæstne garnisher (læs hvad garnisher betyder længere nede) kan en drinkspind også anvende til at omrøre både drinks og cocktails med, så man undgår bundfald og laginddelinger.

Drinkspinde til snack og pindemadder

Hold en høj og god hygiejne til børnefødselsdagen, receptionen, bryllup eller studentergilde, du man med fordel anvende dine drinkspinde til pindemadder eller snack til en børnefødselsdag, eller anden stor fest, på den måde undgår du at få fingre ned i fadet, med en drinkspind er det nemt og let for alle at gribe en snack uden at komme i berøring med alt på fadet.


Drinkspinde i metal:

Vi forsøger at udvide vores sortiment af drinkspinde i metal, fordi de er genanvendelige og fordi de er utrolig stilrene og meget flotte. I skrivende stund har vi drinkspinde i krom/sølv, guld og kobber.

Fordele ved drinkspinde i metal:

 • Drikspinde i metal kan anvendes igen og igen,
 • Nemme at rengøre med vand og sæbe
 • Drinkspinde i krom / sølv kan gå i opvaskemaskine
 • Stilrene og minimalistisk design

Drinkspinde i bambus:

Drinkspinde lavet af bambus, er rigtig god til store arrangementer, hvor man måske har brug for mange drinkspinde. Det er en billig løsning, og så er de miljøvenlige, da de er lavet af et naturmateriale. Drinkspinde i bambus, har et skønt tiki look. Tiki er en betegnelse for en eksotisk drink eller cocktail som f.eks. pina colada eller mai tai. Drinks man i de allerbedste forhold ville indtage på en bounty strand, med sand mellem tærene, en lille blomsterkrans om halsen og en solnedgang som bedste underholdning.

Fordele ned drinkspinde i bambus:

 • Er en rigtig god løsning til store arrangementer
 • Billig løsning
 • Bionedbrydelige

Drinkspinde i træ:

Er perfekte til en oliven i en dry martini, da den ikke er så lang. Det er en tro kopi af den gammeldags tandstik, men må vi på det kraftigste anbefale dig ikke at anvende disse stikker til tænderne, da det kan beskadige dit tandkød.

Fordele ved drinkspinde i træ:

 • Er en rigtig god løsning til store arrangementer
 • Billig løsning
 • Bionedbrydelige

HVAD ER GARNISHER?

Garniture betyder, spiseligt drinkspynt. Garnisher kan både være lavet af friske råvare som agurk, citron, lime kaffebønner eller cocktailkirsebær. Garnisher kan også være tørret frugt, og forskellen er ikke blot, mængden af vand der er tilbage i din frugt. Hvis man tager et tørret stykke frugt, vil der være ca. 20% vand tilbage, og helt op til 80% vand i frugt og grønt der ikke er tørret, dette har stor betydning for den smag din frugt efterlader sig i din drink.

De seneste år er tørret frugt kommet på banan. Alle citrusfrugter fungerer rigtig godt som tørret garnisher, men også æble og pære. Dehydreret frugt har en meget mere kraftig og sød smag, end frisk frugt har.Du kan lave frisk garnisher på mange forskellige måder, du kan lave kugler med et parisienne jern, med en peeler kan du lave spiraler. og med et julienne jern kan du lave strimler. Og alt dette er med til at pynte både drinks og cocktails op.

 Se vores barværktøj til at skrælle, peele og lave frisk garnish af f.eks. citron, lime, agurk her

Sådan laver du din egen tørret garniture:

Du kan anskaffe dig en dehyrator, men du kan faktisk også lave det i din egen ovn. Denne skal tændes på 60 ˚C varmluft. Det tager ca. 5 minutter at forberede.

 1. Skær din frugt i så tynde skiver som muligt
 2. Læg din frugt på bagepapir i en bradepande, 
 3. Bradepanden skal stå i ovnen i ca. 12 timer
 4. Vend dine frugter når halvdelen af tiden er gået.
 5. Hvis dine frugtskiver er meget tynde, vil de blive hurtigere færdige end de tykke skiver
 6. Afkøl nu dine frugtskiver, og kom dem i en lufttæt beholder