Viser alle 3 resultater

French Shaker

En french shaker er nemmere at åbne end en boston shaker, da den kan åbnes lettere ved at dreje de to dele fra hinanden. At dreje dem fra hinanden kan ikke lade sig gøre med en boston shaker, da der er vakuum, der skal brydes før den kan åbnes.

Det gør french shakeren mere begyndervenlig.

En french shaker er to delt shaker og vil sige at der skal købes en si/strainer til shaker separat.

Ikke fundet den rette shaker efter at have kigget herunder? Se også udvalget af andre cocktailshakers, såsom Boston Shakers og Manhattan cocktail shakers.


Hvad er en shaker?

En shaker er en metalbeholder man anvender til at nedkøle, og ryste sin drink eller cocktail sammen med. Der findes mange metoder, man kan shake på, du skal finde den metode der passer dig, så du ikke bliver overbelastet.
En shaker fyldes altid med isterninger, da det er dem der er med til at nedkøle din drink. Derefter kan du fylde spiritus, sirup, mixer juice og saft.
Du må aldrig komme sodavand i en shaker, kuldioxiden vil få den til at eksplodere, og det giver et værre svineri.

Der findes forskellige typer shakere, og som tidligere nævn, har hver bartender, sin favorit. Vi vil her give dig et par råd og fif, som kan spore dig ind på, hvilken shaker der passer til dit behov.

Hvad er en todelt cocktail shaker?

En todelt shaker består af to dele, en boston bund, hvor du fylder alle dine ønskede ingredienser i, samt et låg. Den fylder mindre i hånden end en boston shaker, og derfor er mange kvinder glade for den. Den kan også være nemmere at holde sammen på end en boston shaker, men det kommer meget an på dit niveau.Hvad er en tredelt cocktail shaker?

En klassisk tredelt cocktail shaker bliver også kaldt en Manhattan cocktail shaker. Som navnet, siger består denne shaker af tre dele. En bund, en si og et låg

Bunden ligner bunden til en boston shaker, og det er her du fylder dine isterninger i, denne bund kan også anvendes til at muddle / morte bær, friske urter eller citrusfrugter i.
Sien, også kaldet en strainer, er en grov strainer, der sortere uønsket ingredienser fra, når du skænker din cocktail. Uønskede ingredienser, kan være bær, frugter, frugtkød og isflager. Skal du lave en ren og fin cocktail, som en dry Martini, vil vi derfor anbefale dig at anskaffe en fine strainer.
Låget sørger for at du ikke skal gøre rent i hele baren, eller køkkenet, når du har shaket.
Husk altid at sæt det på, inden du shaker.

En klassisk tredelt shaker er rigtig god til en nybegynder, da den ikke fylder så meget i hånden, som en boston shaker, den kan også fås i små størrelser, som især er god til en lille kvinde hånd. Det gode ved en Manhattan cocktailshaker er også at der er indbygget strainer, så du ikke også skal balancere med den, til en start.