Viser alle 24 resultater

Udvalg af Highball- og Longdrink glas

Det kan være lidt forvirrende, for dette glas er både kendt under navnet highballglas og longdrink samt collins glas, men det er ét og samme glas.

Et highball, longdrink glas er et højt og slankt glas, og kan både komme med og uden former, et highball glas kan fås i både almindeligt glas og krystalglas, det kommer an på producenten.
Arcoroc er en producent der laver almindelig solide glas.

Se også udvalget af krystalglas til fx. whisky og cocktails.

Mest populære produkter

Tilbud
Original price was: 110,00 kr..Current price is: 29,00 kr..
Tilbud
Original price was: 10,00 kr..Current price is: 1,00 kr..
Tilbud
Original price was: 89,00 kr..Current price is: 47,00 kr..
Tilbud
Original price was: 59,00 kr..Current price is: 56,05 kr..
Ikke på lager

Highball glas egner sig særdeles godt til drinks med isterninger og sugerør, men også som hverdagsglas til vand, saft og juice. Et highball glas kan også nemt anvendes som ølglas.

Værd at vide om et highball glas

Godt glas til sodavand:

Et highball / longdrink glas er utrolig ideel til drinks og drikkelse med kuldioxid (altså brus) da den lange slanke glas med den smalle åbning i toppen, holder længere tid på brusen i din sodavand frem for et lowball, der har en kort skål med en stor bred åbning. Så elsker du et godt glas sodavand, med kraftigt brus, er det et highball glas du skal servere din læskende sodavand i.

Cocktails der bliver serveret i et highball glas:

Mojito og bloody mary er nok de mest kendte cocktails serveret i et highball glas. Tropisk friskpresset morgen juice går også vældig godt i sådanne et glas her.

Isterninger:

Da et highball glas har en meget small åbning, kan store isterninger ikke gå i dette glas, vi anbefaler derfor isterninger med en størrelse på 3x3 eller mindre til dette glas.
Se vores udvalg af isterning bakker her.
Knust is lavet med en isknuser, ser altid utrolig dekorativt ud i et highball, det kan du selvfølgelig også bruge
Se vores udvalg af is knusere her.

Muddler:

Du kan godt muddle dine ingredienser et highball glas, men pas på du ikke ødelægger det ved at støde og trygge for hårdt mod kanterne, vær obs på at din muddler er længere end glasset.

Bloggerglasset:

Hobstar highball er nok verdens mest fotograferet drikkeglas, dette skyldes at næsten alle restauranter og caféer verdens over, faldt pladask for dette glas, da Libbey lancerede dette glas. Og hey vi vil helst ikke snydes. Så har du et lækkert billede af en morgen juice, en drink eller en skøn cocktail, så tag os på vores instagram profil, på den måde kan vi inspirere hinanden til flotte drinks, cocktail og ikke mindst en flot borddækning


Rengøring af highball- og longdrink glas:

De fleste af disse highball glas tåler opvaskemaskine, sørg for at rådføre dig med os, hvis du er i tvivl. Det vil typisk fremgå inden på hvert enkelt produkt om det tåler opvaskemaskine eller ikke. Hvis du anvender opvaskemaskine, skal du så vidt muligt altid anvende et glasprogram, da det er mest skånsomt mod dine glas. Et glasprogram har nemlig altid en forholdsvis lav temperatur.

Er dine glas pyntet med guld og sølvbelægninger, fraråder vi dig altid at anvende opvaskemaskine, guld og sølvbelægninger på sigt vil tage skade, og se trælse ud.

Læs mere om Highball & longdrink glas