Viser alle 20 resultater

Bredt udvalg af jiggers og målebægere til præcis og hurtig cl afmåling af væsker.

Professionelle jiggers perfekt til bartendere, kokke, baristaer og konditorer.

Se hele udvalget af barudstyr til bartendere og til bag baren.

Top Jigger produkter

Tilbud
Original price was: 155,00 kr..Current price is: 99,00 kr..
Tilbud
Original price was: 129,00 kr..Current price is: 79,00 kr..
Tilbud
Original price was: 39,00 kr..Current price is: 32,00 kr..

Hvad er en jigger?

En jigger er et lille mål der kan afmåle væsker, nemt hurtigt og præcist. Derfor kan en jigger også blive kaldt et målebæger. En jigger kan ikke kun anvendes af en bartender, det kan også anvendes af kokke, barista eller konditorer.

Hvorfor skal man anvende en jigger?

En jigger, har en meget vigtig funktion, nemlig at sikre den rette mængde væske kommer i din drink. Det kan være alt fra sirup, kokoscreme eller spiritus. Der er ingen tvivl om at de sjoveste fester er der hvor bartenderen har en lidt let hånd, men det er altså ikke altid der at cocktails og drinks smager bedst. Skal du lave lækre drinks og cocktails skal du følge opskriften. Det kræver utrolig mange års træning og erfaring som bartender at lave cocktails på øjemål. Derfor er det en god ide at anskaffe sig en jigger.

Hvilken jigger skal jeg vælge?

Der er ikke noget der er standart, og derfor fås en jigger også i mange forskellige mål. Det er meget normalt her i Danmark at anvende en jigger med 2-4 cl, og derfor er denne variant også vores mest solgte. To andre mål, som også er meget anvendt, er jiggermål 2,5-5 cl. og 3-6 cl.
Tip: Se vores jigger sæt hvor du får alle 4 størrelser i ét sæt her.

Vigtig viden om en jigger

Som ofte er en jigger lavet i rustfri stål, det gør det nemt at rengøre, de tåler både bump og stød, og går meget sjældent i stykker. Så når du køber en jigger i rustfrit stål, har du altså en jigger i mange år.

Jigger med belægning som kobberfarve og guldfarve tåler ikke opvaskemaskine, da farven kan tage skade. Vi anbefaler derfor at du vasker dette udstyr op i hånden. Kvaliteten af produktet er lige så høj som det barudstyr vi har i krom.


Jigger med ml. mål, cl. mål eller oz mål

Vi har selvfølgelig en jigger til lige præcis det mål du er vandt til at anvende. Så er du til en jigger med ml mål kan du se det her. Er du mere til en jigger med oz mål, kan du se det her.
Der er ingen af disse jiggere der er mere rigtige eller forkerte, det er helt op til hvilket mål du fortrækker, eller hvilken drinksopskrift du skal følge
Jigger med Oz mål

Dobbelt jigger

De fleste af alle vores jigger er en jigger man kalder jigger med dobbelt kop. Det betyder at der er to kopper med to mål f.eks. kan du afmåle 2 cl i den ene kop og 4 cl. i den anden kop.

Japansk jigger

En japansk jigger har også altid to kopper. Dog er en japansk jigger slank på maven.

Kobber jigger

En jigger i kobber, har et varm og lækker udtryk. Barudstyr i kobber er selvfølgelig af lige så høj kvalitet som barudstyr i krom. Vi anbefaler dog stærkt at du rengør det i hånden og ikke i en opvaskemaskine, så den kobberfarvede belægning ikke går i stykker.
Tip: Se vores barsæt i kobber her.

Guld jigger

En jigger i guld, har et varm og antik udtryk. Barudstyr i guld er selvfølgelig af lige så høj kvalitet som barudstyr i krom. Vi anbefaler dog stærkt at du rengør det i hånden og ikke i en opvaskemaskine, så den kobberfarvede belægning ikke går i stykker.

Målebæger:

Et målebæger kan indeholde større mål end en jigger kan. De er f.eks. rigtige godt hvis du skal lave større portioner i f.eks. en drinks dispenser.

Mr. Slim jigger

En luksuriøs jigger i meget høj kvalitet. Mr. Slim jigger er fra den kendte barudstyr mærke der hedder Urban. Og er lavet af poleret forgyldt 18/8 japansk stål. Om denne jigger ser du et rigtig flot lille guld mavebælte. Vores high end mærke inden for jigger.

Coley Jigger

Innovativ jigger som er designet til bartender der kun vil have det bedste. Den lille håndtag der sidder imellem målebægerne, giver et godt greb i jiggeren. Denne jigger er opkaldt efter en verdens berømt bartender der hed Ada "Coley" Coleman der gjorde sin kunst helt tilbage i 20érne. Denne jigger er også fra Urban bar. Og er lavet i 18/8 japansk stål.
Tip: Se Coley jigger i krom her, eller Coley jigger i guld her


Hvad er et vippemål?

Et vippemål er et målebæger som du ligger på kanten af din whisky eller cocktailglas. Når du har fyldt din ønsket spiritus i vippemålet, vipper du målet, og din spiritus falder ned i glasset, en utrolig elegant måde at fremstille drinks og cocktails på.


Jigger drip tray

En drip tray (dryp bakke) til jiggers er lavet i rustfrit stål, og er en smart måde at opbevare dine af jigger og målebæger på. Når din jigger står på en drip tray kan den stå og dryppe af uden baren bliver fedtet ind i sirup og spiritus, eller anden væske. Man kan nemt tage den øvre del af og tømme den, samt gøre den ren uden problemer da den tåler opvaskemaskine. Udover disse fordele fungerer drip tray dryp bakke også som et fast sted jiggers skal stå i baren, så man altid kan finde dem.