Viser alle 7 resultater

Flotte mixing glas, der er nemme af hælde af.

Gode mixing glas til drinks som old fashioned og dry martini. Omrør og nedkøl din drinks i et mixing glas, få tips og tricks længere nede til dit mixing glas.

Brug for andet barudstyr? Se hele udvalget af udstyr til bag baren.


Hvad er et mixing glas?

Et mixing glas bruges af en bartender til at nedkøle en drink, men uden at ilte den.
Et mixing glas er en elegant og rolig måde at nedkøle en drink på frem for når man anvender en shaker.
Når du anvender et mixing glas afkøler du din drink ved at omrører den roligt med en barske og isterninger.

Hvilke drinks laver man i et mixing glas?

Man anvender et mixing glas til klassiske drinks som old fashioned og dry martini.
Begge disse drinks er drinks med høj alkoholprocent, og få ingredienser.
Når du laver drinks i et mixing glas, vil man ofte først komme alkoholen i, og derefter isterningerne. Når du har omrørt din drink, anvender du en strainer mens du sier din drinks over i dit cocktailglas.
Tip: Læs længere nede hvordan du kan kende forskel på en drink og en cocktail

Hvad er forskellen på et mixing glas og en shaker?

Forskellen på et mixing glas og en shaker er, at i en shaker, slår du dine ingredienser hårdt sammen med isterninger for at nedkøle, hvor du i et mixing glas, stille og roligt, rører dine ingredienser sammen uden at ilte din drinks.

Hvem kan bruge et mixing glas?

I dag sælger vi mange mixing glas til privat brug, da det er en utrolig lækker måde at bygge en drink op på. Det er et must til enhver bartender, både til hjemmebaren eller i den professionelle. Så skal du lave drinks med stil, skal du gøre det i et mixing glas.

Hvad er et mixing glas lavet af?

Vi fører et bredt udvalg af mixing glas, både med tykke og tynde vægge, samt almindeligt glas og krystalglas.

Gode tips og tricks:

Drinks med fløde, mælk og æg skal altid shakes, og aldrig omrøres i et mixing glas. Er du på udkik efter barudstyr til dette formål, kan du se vores udvalg af shaker her.


Den store drinks og cocktails guide:

Det kan være helt vildt svært at holde styr på hvad der er hvad, og nogle gange klumre vi selv rundt i det. Hvad er egentlig forskellen på en drinks og en cocktail. Og har det et ord hvis der ikke er alkohol i? En drink og en cocktail minder jo utrolig meget om hinanden, de er ofte farverige og de indeholder begge to alkohol, men der er faktisk forskel på de to, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at gøre det nemt, at skelne de to drikke fra hinanden. 

Hvad er en drink? En drink er en simpelt blanding, som indeholder stærkt spiritus (gin, rom, vodka, tequila, osv.) sodavand, saft eller juice. 

Eksempel på en drink: Dark n stormy, Gin hass, Aparol spritz, Moscow mule, Brandbil og Tom collins

Hvad er en cocktail? En cocktail er en smule mere avanceret og sofistikeret. Men tab nu ikke pusten. En cocktail indeholder stærk spiritus (gin, rom, vodka, tequila, whisky, cognac osv.) men vil indeholde flere forskellige alkoholiske ingredienser. Dette kan ud over spiritussen også være en likør, sirup, saft, juice, frugtpure. En cocktail, mixes ofte sammen i en shaker. 
En cocktail bliver altid serveret med pynt, det kan være kirsebær, blomster, peelet frugter eller grønt, eller drinkspynt.
Så her går bartenderen ikke kun op i smagen, men lige så høj grad udseendet. 

Eksempel på en cocktail: Pina colada, white lady, espresso martini, cosmopolitan, mojito, bloody mary eller en frugtig daiquiri

Hvad er en mocktail? En mocktail er en alkoholfri drink, sammensat af forskellige former for juice, saft og frugtpuré. Her går man utrolig meget op i at den æstetisk ser flot og vellavet ud. I dag har de fleste restauranter, barer og hoteller altid et lille udvalg af mocktails på deres menukort. Det er rigtig god stil, da flere og flere ofte foretrækker en sjov nat, uden tømmermænd.