Viser et enkelt resultat

Hvad er en flair flaske?

En flair flaske er lavet i hård plast og bruges til at træner med når du skal lære at jonglere med flasker. En flair flaske er det første redskab du har brug for, hvis du skal lære at gøgle og jongler med spiritus flasker bag baren.

Se andre produkter til bartenderen bag baren.


En flair flaske er som udgangspunkt brudsikker, men vi anbefaler dig at du stiller dig på en måtte eller et blødt underlag. Er du helt nybegynder forkorter du din flair flaske levetid, hvis du står på et betongulv. Pas på din flair flaske, så du kan have den livs langt. Det kræver øvelse at vedligeholde dine flair skills.
Har du ikke en måtte, kan du med fordel anvende et / et par tæpper.

Når du har fået styr på dine kast, og ikke mindst dine greb, kan du fylde din flair flaske med vand, og begynde at træne med væske.

Tip: Tom dyer er en verdens berømt bartender, og vi fører et hav af hans produkter her på siden. Du kan se Tom Dyers YouTube kanal her. Og få inspiration til flair bartending.  

Hvad er flair?

Flair er kunstart, som du kan opleve på en cocktail bar. Flair er når en bartender laver et show bag baren, hvor han kaster og jonglere med flasker, glas og barudstyr mens han eller hun tilbereder din drink eller cocktail. Det er en fantastisk kunstart, der kræver mange års træning, og desværre også mange knuste glas og flasker.

For at det ikke bliver så dyr en fornøjelse, har man udviklet en flaske der ikke går i stykker når du taber den.
En rigtig god bartender kan ikke bare lave en skøn cocktail, han kan også lave et show bag baren, og det skal laves med flaskerne.


Shaker med vinyl, god til flair

Det kan være en fordel at anvende en shaker med vinyl belægning når du træner din e flair skills. Vinyl belægning gør at din shaker griber bedre fast. Det kan være en god shaker til at begynde med, når du skal lære at lave flair.

Barudstyr til flair

I bund og grund kan du anvende alt barudstyr til at træne din flair, en barske kan du jonglere mellem fingrene som en tamburmajor stang.

Speed opener

En speed opener er også et utrolig godt stykke barudstyr til at lave flair med. En speed opener er også en oplukker, men som navnet fremgår, kan man åbne mange flasker med høj fart med sådanne en øloplukker som denne.
Se hvordan Tom Dyer laver seje tricks med en speed opener her

Flair med glas

Det kan være en ide at starte med at øve din flair med brudsikre drinks og cocktail glas. Skulle uheldet være ude, kan du spare en masse tid, med ikke hele tiden at skulle støvsuge glasskår op.
Vi har samlet et godt udvalg til dig der har behov for glas i brudsikkert plast. Glas i plast er nødvendigvis ikke engangsglas, vi har et stort udvalg af kvalitetsglas i hård polycarbonat. Perfekt til dig der har servering udenfor, til dig der har diskotek, eller til dig der skal holde en fest hvor du ønsker elegante glas der syner etisk korrekt.

Vores glas der er lavet af polycarbonat tåler alle opvaskemaskine. 

Vi fører brudsikre glas både som lowball, highball og champagneglas, se vores udvalg af brudsikre glas her.