Viser alle 7 resultater

Ballon ginglas, nyd din gin I et flot glas på stilk

Det moderne ginglas er i dag et ballon gin glas, man udvikler hele tiden gin opskrifter, og gin typer. I december 2020 fandtes der 310 danske gin, fordelt hos 41 ginproducerende destillerier i Danmark. Det er ikke så lidt.

Tilbud
Original price was: 460,00 kr..Current price is: 155,00 kr..

Der er visse fordele ved et ballon ginglas, i et ballon ginglas har du mulighed for at ilte din gin men ikke mindst din tonic på en helt ny måde. Glasset skål, er formet som en ballon og brusen fra din tonic vil lavet en anden opstigning i glasset end hvis du havde serveret din gin i et typisk lowball drinksglas. Så allerede når du sætter næsen til glasset, vil dine dufte sans opfange din gin og tonic anderledes end hvis den var serveres i et lowball drinkglas.
Du har også anden mulighed for at pynte din gin og tonic, med lækker garnisher, da du har et meget større råderum, kan du både pynte med hele citrusfrugt skiver, timian kviste, jordbær og meget mere.

Stort udvalg af ballon ginglas

Nordal ginglas

Vores luksus ginglas kommer fra det danske Nordal. Nordal blev grundlagt tilbage i 1991 og drives i dag af de 3 søskende Emil, Signe og Mads Nordal. Deres produkter kan købes rundt om i Europa, og sågar også i U.S.A.

Nordal goldie er et elegant glas i lyserød, med den smukkeste guldkant, glasset har en smukt høj stilk, der gør glasset feminint. Glasset måler 23 cm. i højden, og er et stilfuldt glas med en fantastisk farvenuance. Vi anbefaler opvask i hånden, da guldkanten kan tage skade.

Nordal greena er et fræk drinksglas i sart lysegrøn, med en fin høj stilk og smuk guldkant foroven. Det grønne glas har en højde på 23 cm, og er selvfølgelig foodsafe. Greena vinglas har en fantastisk flot grøn farvenuance. Vi anbefaler opvask i hånden, da guldkanten kan tage skade.

Læs også ALT om gin på "Gintossen", så du kan fylde ginglasset (G&T glas) med en lækker gin.


Arcoroc ginglas

Gin og tonic drinksbøger

Er du ny i hele denne gin verden, skal du ikke miste modet. Nej tvært imod, du har en lang og fantastisk rejse foran dig, noget vil gå godt, noget vil gå knap så godt, og sådan er det bare. Du lærer kun at cykle ved at få skrammer på dit knæ.
Vi har samlet nogle gode begynder venlige gin og tonic drinks bøger, med tips, råd og vejledning, der kan hjælpe dig med at komme godt over stok og sten når du skal blande din gin og tonic.
Bøgerne er skrevet af Iben Diamant som er en kendt dansk gin ”amatør”. Iben Diamant giver dig viden om gin typer, gin mærker, tilbehør og meget, meget mere. Men det er ikke det eneste, du kan også lære alt om ginnens historie, lære om alle de faglige begreber der knytter sig til gin, dens smagsstoffer og så indeholder den skønne drinksopskrifter.