Viser alle 5 resultater

Skænkeprop med 3 bold system

Endnu en klassisk skænkeprop, bottle pilot, som du helt sikkert har set på diskotekerne i de små flækker.
Denne skænkeprop sættes direkte i flaske. Så snart du hælder af flaske kommer din væske, og når den har doseret det korrekte, stopper den, flasken skal der efter vendes tilbage med halsen op, og så er den klar igen.
Vi anbefaler ikke at denne skænkeprop bruges til sirup og likør da den kan “sukkere til”. Sker dette, har vi et godt råd til hvordan du kan rengøre den – Læs længere nede.

Se hele udvalget af skænkepropper.


God skænkeprop, Posi skænkeprop er en af vores favorit skænkepropper

Sættes i din flaske som en helt almindelig prop, og den vil herefter lukke sig til i flaskehalsen. Når flasken vendes på hovedet, fyldes kammeret på skænkeproppen, og efter et kort øjeblik vil væsken løbe ud af kammeret.

En skænkeprop du kan bruge til rom, gin eller whisky smagning

Denne skænkeprop er rigtig god til at skænke shot med.
Den også utrolig velegnet til smagninger, og her mener vi både, gin, whisky og rom smagninger
Du sikrer dig nemlig at alle dine kunder hurtigt og nemt får, den ønsker mængde alkohol, uden at spilde. Derfor bruges denne skænkeprop ofte af professionelle.

Skænk uden at spild

En posi skænkeprop med dosering drypper ikke, derfor kan du med ro i sindet, skænke væske til en smagning, uden at være nervøs for at spilde.

Rengøring at skænkeprop

Læs vores vejledning til renhold her.
En skænkeprop, kan godt ”sukker” til. Det betyder at hvis du skænker sirup, eller likør, som ofte har en højt sukker indhold, kan den lukke til, fordi den stopper. Det betyder ikke at din skænkeprop er gået i stykker, det betyder blot den skal gøre rent. Vi anbefaler altid at du rengør din prop hver gang du skifter flaske. Det er god hygiejne, og det er utrolig vigtigt når du laver noget andre mennesker skal indtage.