Viser alle 57 resultater

1883 Routin sirup til kaffe og drinks

1883 Routin kaffesirup er lavet på rørsukker og vand fra de franske alper, de er uden konserveringsmidler, ingen farvestoffer, og ingen kolesterol. 1883 Routin kaffesirup er også gluten, HFCSG og gluten fri også er de KSA kosher og veganer godkendt.

Mangler du en specifik smagsvariant? Se hele udvalget af sirup til drinks.

Mest populære produkter

Tilbud
Original price was: 115,00 kr..Current price is: 110,00 kr..
Tilbud
Original price was: 115,00 kr..Current price is: 80,00 kr..
Ikke på lager

1883 Routin sirup Philibert Routin

1883 kaffesirup er vores yndlingskaffe sirup mærke. Det er et kendt fransk mærke, som laver nogle af de lækreste kaffesirupper på markedet. Som navnet indikerer, så blev firmaet stiftet i 1883, og manden der skabte det hed af Philibert Routin, en utrolig begavet *herbalist (*En der bruger urter og planter til helbrede) han valgte 35 forskellige plante arter fra de franske alper, som ville blive grobund for firmaets sirupper, som de producerer den dag i dag.  Det er altså et firma med mange års erfaring og er dygtige inde for deres felt. De er med deres pæne og slanke design også perfekte at have stående i køkkenet, så man nemt og overskueligt kan se udvalget.

Alle sirupper fra 1883 Routin er lavet på rørsukker og vand fra de franske alper. Derudover har de en masse meget fornemme fødevare mærkninger.
1883 Routin har ingen konserveringsmidler, ingen farvestoffer, og ingen kolesterol. Du får kun frugtsukker som understreger den naturlige sødme du får i de forskellige smagsvarianter. Derudover er bære stort set alle deres sirupper også disse fødevaremærkninger.


Gluten fri sirup

Gluten er et protein der findes i kornsorter som hvede, byg og rug. Mennesker med sugdommen cølliaki kan ikke tåle gluten.

GMO fri sirup

GMO er en forkortelse for genmodificeret organisme. Det dækker over en række planter, bakterier og andet, der har fået deres arvemateriale (altså deres gener) ændret, enten ved at få fjernet eller tilført et ekstra gen, eller ændret på et eksisterende gen.

KSA Kosher godkendt sirup

En diæt lov der beskæftigede sig med fødevare som jøder har tilladelse til at indtage. 

Veganer Approved sirup

Det hjælper forbrugere med hurtigt at identificere veganske varer, mens de handler, og foretage indkøb, der stemmer overens med deres værdier.

HFCS fri sirup

Høj fructose majs sirup, også kendt som glucose-fructose , isoglucose og glucose-fructose sirup. Et sødemiddel der er fremstillet på maj stivelse

Under hvert produkt vil det fremgå om din sirup har et eller flere af disse fødevaremærkninger.


Stort udvalg af 1883 Routin sirup

1883 Routin har et stort udvalg af smagsvarianter men også af flasker. Du kan købe deres produkter i enten 1 liter eller 25 cl. Så for dig der vil prøve det an er de små flasker på 25 cl. rigtig gode. Alle sukkerfrie varianter leveres i en plastik flaske.

Du kan få doseringspumper til begge flasker, så du nemt kan doseres din sirup, ved et tryk.


Hvad er plante sirup?
Sirup lavet på planter. Disse sirupper er de sjove, som du virkelig kan eksperimentere med, de er lavet på planter, blomster, krydderier, nødder og blade.
Disse sirupper er rigtig gode i både drinks og cocktails men også i te. Jeg bruger personligt også tit plante sirup i marinader til kød og grønsager.

Hvad er frugt sirup?
Sirup lavet af frugt. Det er ofte dem du finder bag baren, som bartenderen laver skønne drinks og cocktails af. Vores bedst solgte frugt sirup er 1883 Routin mango sirup. Dette skyldes helt klart den berømte fynske drink gin hass, en frisk og syrlig sommer cocktail.
Frugt sirup, kan nydes uden alkohol, og er fantastisk til en god lemonade.

Hvad er kaffe sirup?
En kop kaffe kan hurtigt blive en smule ensformig, du kan derfor med fordel pifte din kaffe op med en kaffe sirup. Det er lige gyldigt om det er en filter kaffe eller en stempelkaffe, sirup kan anvende i alle former fra kaffe. Vores mest solgte sirupper til kaffe er 1883 Routin karamel sirup, eller 1883 Routin vanilje sirup.

Læs mere om her: sirup fra Routin