Viser alle 2 resultater

Kokoscreme

Der er ingen tvivl om at kokoscreme bruges i tropiske drinks og cocktails. Kokoscreme er meget tyk, og har en super lækker konsistens. Den er helt mælkehvid, og er nok bedst kendt i den klassiske cocktail: Pina colada, tropiske og eksotiske drinks, men kokoscreme kan så meget mere end kun det. 

Tilbud
Ikke på lager

  • Kokoscreme og kokosmælk, kan på ingen måde sammenlignes. Vi fører nogle solide brands inde for kokoscreme, så er det op til dig, hvilken du bedst kan lide. Historien bag kokoscreme:I en standard kokoscreme dåse på ca. 425 g er der nok til 5 - 7 drinks. 
  • Anbefalet spiritus til kokoscreme: Lys rom
  • Produktet er pasteuriseret og bør opbevares i køleskab efter brug.
  • Kokoscreme kan ikke kun bruges i drinks, prøv det også i asiatiske mad retter, brød og kager. 

Kokosnødden har længe været en vigtig ingrediens i mange lækre desserter, drinks og cocktails, fra de tropiske øer. Men der var et problem, det var vanvittigt svært at få den fantastiske kokoscreme ud af kokosnødderne.

En mand ved navn Don Ramon Lopez Irizarry satte sig for at gøre det nemt for alle at få den skønne eksotiske smag, på en nem måde. Han skabte der for den originale Coco Lopez kokoscreme, af skønne modne caribiske kokosnødder.  Coco Lopez blev hurtigt en favorit, og bliver i dag både brugt som base i den fantastiske tropisk drink kaldet Piña Colada. 

Da populariteten af **Coco Lopez voksede, var Don Ramons lille fabrik ude af stand til at følge med efterspørgslen. I slutningen af **60'erne blev Coco Lopez og Inudstrias La Famosa, (Puerto Ricos største virksomheder af dåseprodukter) enige om at gå sammen og så folket aldrig skulle mangle kokoscreme igen.

I dag behandler Coco Lopez 70.000 til 85.000 kokosnødder om dagen eller ca. 50 millioner kokosnødder hvert år. De fleste af kokosnødderne dyrkes i Den Dominikanske Republik.

Distribution af Coco Lopez vokser fortsat. Det har udvidet til over 60 lande rundt om i verden. Du kan finde Coco Lopez i Europa, Mellemøsten, Japan, Syd- og Mellemamerika, USA og så tæt på dit supermarked.


Drinks opskrifter med Coco Lopez kokoscreme

Hassel koko nut:

  • 2 cl. Hasselnøddelikør – Frangelico
  • 2 cl. Chokoladelikør – Mozart
  • 1 cl. 1883 Routin chokolade sirup
  • 3 cl. Kokoscreme
  • Isterninger
  • Alle ingredienserne kommes I en blender, og der blendes til du opnår en jævn masse. Serveres i et cocktailglas. Pynt evt. med kokosflager.

Orange kokos:

  • 1 cl. Kokoscreme
  • 4 cl. Appelsinjuice
  • 4 cl. Ananasjuice
  • Isterninger
  •  Skøn og lækker alkoholfri sommerdrik.

Coco top:

  • 1 æggehvide
  • 1-2 cl. Kokoscreme
  • 1 cl. 1883 Routin vanilje sirup
  • 3 cl. Fløde
  • 3 cl. Mørk rom
  • Shake kraftigt dine ingredienser i en shaker og server i et mug. Riv let lidt muskatnød over


"Man burde drikke cocktails af kokosnødder hverdag"