Viser alle 7 resultater

Boston Shaker

Find den helt rigtige boston shaker til at brilliere med cocktails og drinks bag baren!

Ikke fundet den rette? Se også udvalget af andre cocktailshakers, såsom French Shakers og Manhattan cocktail shakers.


Hvad er et bostonglas?

Et boston glas er et særligt tykt glas, med ekstrakt tyk kant. Et boston glas, kan både bruges til at morte, dine friske ingredienser i, som frugter, bær, og krydderurter, men et boston glas kan også indgå i den klassiske boston shaker. Hvis du muddler direkte i dit boston glas, er det vigtigt du passer på, for selvom glasset er ekstra solidt, er det altså et glas, og det kan gå i stykker, det kan give et vældigt svineri bag baren.

Et boston glas kan købes separat, men kan også fås i kombination sammen med en boston shakerbund. Når man arbejder med en shaker, kan hver sin bartender have deres niveau, og hver deres favorit. Du kan læse om vores forskellige shakere her, og blive klogere på hvilken shaker der passer til dit behov.

Er du glad for det engelske Oz mål, har vi et boston glas med dette påtrykt, det gør det nemt for dig hurtig at afmåle dine ingredienser når du mixer, drinks og cocktails.

Hvad er en Boston shaker?

En boston shaker med glas  består af en metaldel og et glas. Det gode ved denne shaker er at du har mulighed for at kigge med, igennem glasset når du shaker din cocktail. Det kan især være en fordel, hvis du laver drinks med æggehvider, som f.eks. en Whisky sour. Glasset gør, simpelthen at du kan se hvor langt din cocktail er kommet. 

En boston shaker er en simpel shaker der enten består af to dele metal, eller et stykke metal og et glas. En tin tin boston shaker, består af to dele metal, og kaldes for en tin tin boston shaker. Det er den der suverænt hurtigst køler din cocktail ned, da isterninger, hurtigt kan afgive kulde til dine to metaldele.

Er du nybegynder?

Der skal være plads til alle, en boston shaker kan være svær at begynde med, så er du helt grøn i denne verden, vil vi anbefale dig en klassisk 3 delt shaker. Den har en masse fordele, hvis du er nybegynder. Den har blandt andet en grov strainer indbygget, i dens låg. Men den fylder også mindre i hånden, og kan derfor være nemmere at styre. Er du kvinde med en lille hånd, er sådan en shaker utrolig god.