Viser alle 6 resultater

Manhattan cocktail shaker

Sortiment af manhattan cocktail shakers herunder. Manhatten cocktail shaker har indbygget si, hvilket gør det dejligt nemt at hælde cocktailen op efter omrøring.

Se også udvalget af french shakers og boston shakers i vores udvalg af cocktailshakere.

Ikke på lager

Hvad er en shaker?

En shaker er et stykke metal man anvender til at nedkøle, og ryste sin drink eller cocktail sammen med. Der findes mange metoder, man kan shake på, du skal finde den metode der passer dig, så du ikke bliver overbelastet.
En shaker fyldes altid med isterninger, da det er dem der er med til at nedkøle din drink. Derefter kan du fylde spiritus, sirup, mixer juice og saft.

Du må aldrig komme sodavand i en shaker, kuldioxiden vil få den til at eksplodere, og det giver et værre svineri.

Der findes forskellige typer shakere, og som tidligere nævn, har hver bartender sin favorit. Vi vil her give dig et par råd og fif, som kan spore dig ind på, hvilken shaker der passer til dit behov.

Hvad er en tredelt cocktailshaker?

En klassisk tredelt cocktailshaker, bliver også kaldt en Manhattan cocktail shaker. Som navnet, siger består denne shaker af tre dele. En bund, en si og et låg

Bunden ligner bunden til en boston shaker, og det er her du fylder dine isterninger i, denne bund kan også anvendes til at muddle / morte bær, friske urter eller citrusfrugter i.
Sien, også kaldet en strainer, er en grov strainer, der sortere uønsket ingredienser fra, når du skænker din cocktail. Uønskede ingredienser kan være bær, frugter, frugtkød og isflager. Skal du lave en ren og fin cocktail, vil vi derfor anbefale dig at anskaffe en fine strainer, hvis du skal lave cocktail som dry Martini.
Låget sørger for at du ikke skal gøre rent i hele baren, eller køkkenet, når du har shaket.
Husk altid at sæt det på, inden du shaker.

En klassisk tredelt shaker er rigtig god til en nybegynder, da den ikke fylder så meget i hånden, som en boston shaker, den kan også fås i små størrelser, som især er god til en lille hånd. Det gode ved en Manhattan cocktailshaker er også at der er indbygget strainer, så du ikke også skal balancere med den, til en start.


Hvad er en todelt cocktailshaker?

En todelt shaker, består af to dele, en boston bund, hvor du fylder alle dine ønsket ingredienser i, samt et låg. Den fylder mindre end en boston shaker, og derfor er mange kvinder glade for den. Den kan også være nemmere at holde sammen på end en boston shaker, men det kommer meget an på dit niveau.