Viser alle 2 resultater

Glas i brudsikker polycarbonat plast.

Vi har samlet et godt udvalg til dig der har behov for glas i brudsikkert plast. Glas i plast er nødvendigvis ikke engangsglas; vi har et stort udvalg af kvalitetsglas i hård polycarbonat.

Perfekt til dig der har servering udenfor, til dig der har diskotek, eller til dig der skal holde en fest hvor du ønsker elegante glas der syner etisk korrekt.

Vores glas der er lavet af polycarbonat og tåler alle opvaskemaskine.

Tilbud
Original price was: 29,00 kr..Current price is: 8,50 kr..

Brudsikre glas i polycarbonat

Vores genanvendelige, genbrugelige og miljøvenlige plastikglas er fremstillet af The bars. Det store sortiment fremstilles af specialudviklet, krystalklart plastik, der er 100% brudsikker og som derfor aldrig splintrer og efterlader glasskår. Alle glas produceres med en tyk, stabil bund.

Nemme at renholde - da de tåler opvaskemaskine

Polycarbonat kan vaskes i opvaskemaskine. Det bedste resultat får du med vand, der har en hårdhed på 0°dH. Undgå vask ved mere end 85°C over en længere periode da det kan misfarve dine polycarbonat glas. Glas i polycarbonat, får heller ikke glas pest.

Holder i dobbelt så lang tid som et almindeligt glas

Uvildige tests viser, at glas af polycarbonat typisk holder 30-36 måneder ved almindelig brug. Det svarer til, at glassene har været i opvaskemaskinen ca. 2.000 gange.