Viser alle 17 resultater

Elegante Champagne & Coupe glas

Et coupeglas eller et champagneglas er et fantastisk elegant drink- og cocktailglas. Find dine nye champagne- og coupe glas herunder.

Se også udvalget af krystalglas til fx. cocktails og drinks fra forskellige mærker.

Mest populære produkter

Tilbud
Original price was: 69,00 kr..Current price is: 20,00 kr..
Tilbud
Original price was: 110,00 kr..Current price is: 88,00 kr..
Ikke på lager

Hvad er et coupeglas?

Vi skal tilbage til 50 érnes, kvindernes A-formet klassiske kjoler, og mændenes tilbagestrøgende hår. Coupeglasset er et sikkert vintageglas som egner sig utrolig godt til de sødere vine og champagner. Vi anbefaler at man drikker sin champagne umildbart efter sænkningen i et coupeglas da kuldioxiden hurtig vil fortage sig i dette glas. I dag anvendes et coupeglas som oftest til klassiske drinks som Martini, Daiquiris, Margaritas. Glasset har en stor diameter og en lang smuk stilk. Særdeles velegnet som skål til nødder og snacks eller til desserter og forretter. 

Både flute og coupeglas egner sig til særdeles godt til velkomstdrinken eller til champagnens dejlige bobler. Der er ingen regler for dette glas, og det kan bruges til en lang række smukke cocktails. 


Tips til dine Champagneglas!

Champagne skal skænkes som øl – Altid på skrå, så dræber du ikke kuldioxiden.

Undgå at overforbrug sæbe og sulfo på dine champagneglas når du rengøre dem – Sæberester vil aflive dine bobler, før du kan nå at nyde dem.

Læs også guiden om at vælge det bedste champagneglas