6 cl Gin 3 cl Fløde 1,5 cl frisk presset citronsaft 1,5 cl frisk presset limejuice 3,5 cl Æggevide 1,5 cl Sukkerlage 5 dash Appelsinblomst vand 3 dash Vanilje ekstrakt DanskvandBlend alle ingredienser på nær danskvand – uden is – i flere minutter. Herefter fyldes en halv kop is i en shaker, og indholdet fra blenderen hældes over. Shake godt og grundt, gerne så længe du kan/orker. Si over i champagneglas uden is i, top op med lidt danskvand og pynt glasset med en skive appelsin. Resultatet er en velafbalanceret cocktail, der hvis den laves rigtigt, er dejlig cremet og blød i konsistensen. [nggallery id=109]
En af de bedste klassiske gin drinks, mener mange om denne drink, opkaldt efter bartenderen Henry Ramos.
Det særlige ved denne cocktail er, at den både indeholder fløde, citron, lime og æggevide. Derfor er det nødvendigt at shake den helt enormt meget, før at den får den rette konsistens. Der findes forskellige måder hvorpå denne drink kan laves, og ofte vil man idag blende og shake den.
[singlepic id=531 w=250]
Ramos Gin Fizz