Mango Punch

Opskrift på Mango Punch

 

Der findes mange typer af punches, og de bliver lavet på mange forskellige ingredienser og måder. Der findes både punches med og uden alkohol, ofte er en punch en drik, som bliver lavet i store portioner, i de store såkaldte punchbowls.

En punch er typisk lavet med en masse frugter eller med frugt juice, som gør smagen lækker, frisk og sød.

Punchen kommer fra Indien og kom til Erupa igennem England, da sømænd af British East India Company i det tidlige 17-hundrede. Originalt havde punchen fem ingredienser: Alkohol, sukker, citron, vand og enten the eller krydderier.

Ingredienser til en frisk mango punch.


200ml hvidvin
200ml asti
200ml vodka
200ml mango pure
Saften fra en citron
40ml eller 17 gram sukker
500ml danskvand

 

Som sagt kan man lave en punch på mange forskellige ingredienser og typer alkohol. Denne punch er en tøm-fryseren-punch, ligemeget hvad jeg holder for mine nærmeste så gemmer jeg rester, ikke kun mad, men også alkoholiske varer.

Det er selvfølgelig ikke alt som er værd at gemme, men hvis man har haft en hyggeaften og ikke drukket helt ud af vinen så put resten i en pose og gem den i fryseren.

I min fryser havde jeg noget hvidvin, lidt asti og noget vodka.