Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hvad er et cocktailkirsebær?

Et cocktailkirsebær er et kirsebær med eller uden stilk som ligger i en maraschino eller sukkerlage, som du i øvrigt kan bruge som sirup i dine drinks eller cocktails.

En klassisk cocktail der bliver serveret med cocktailbær er Amaretto sour, en fantastisk drink med en blød mandel smag, Amaretto er en likør, lavet på abrikos kerner, og er en fantastisk velkomstdrink.

Et cocktailkirsebær er et konserveret, sødet kirsebær, som typisk er lavet på sorten Royal Ann, rainier eller gold sorten. Cocktail kirsebær er også fantastiske som pynt på div. desserter. Vi har både lyse og mørke kirsebær.


Opies cocktailkirsebær:

Et Marachino-kirsebær der er meget balanceret og smager utrolig sødt, det er utrolig velegnet til luksus cocktails, og vil præsentere din drink eller cocktail helt overlegen. Dette kirsebær er meget lyst, og er brugt af mange bartendere verden over.

Utrolig god til drinks og cocktails som: Pina colada, Manhattans.

Læs meget mere om opies cocktail kirsebær her.


Luxardo cocktailkirsebær:

De fineste maraschino-kirsebær til professionelt at dekorere dine kager, desserter og fine cocktails. Dette kirsebær er noget mørkere i end f.eks. opeis kirsebær.

Girolamo Luxardo grundlagde det første maraschino likør destilleri i Kroatien i 1821. I dag produceres disse fine maraschino-kirsebær i Italien. Og Luxardo produkter sælges over hele verden, og er et meget kendt brand. Luxardo cocktail kirsebær er vores mest solgte kirsebær.

Læs meget mere om Luxardo cocktailkirsebær her.


Iska cocktailkirsebær:

Et fantastisk kirsebær der stammer fra Italien. Og på trods af den største omhu ved fremstillingen kan disse kirsebær indeholde kirsebærsten eller dele af dem. Iska cocktailkirsebær fås både uden stilk og med stilk, hvilket virkelig kan se dekorativt ud på drinks og desserter.

Disse kirsebær er lyse.


Lav dine egne cocktailkirsebær:

Det er super nemt selv at lave sine egne cocktail kirsebær, hvis man har mod på det.

Dette skal du bruge:

Sådan gør du:

  • Fjern stilk og sten fra dine kirsebær, kom dem i et patent glas eller et gammel syltetøjs glas.
  • Tilføj gin, rørsukker sirup og citronsaft i en gryde, og bring det op og kog.
  • Hæld hærligheden over dine kirsebær og stil det nu på køl i minimum to måneder.